Systems management

Cégünk szakemberei közel 20 éves tapasztalattal rendelkeznek rendszer-üzemeltetés, tervezés és karbantartás területén.
Rendszergazdai szolgáltatásunkat kis és középvállalkozások (5-100 munkaállomás) számára ajánljuk, ahol a helyi rendszergazdai feladatok részben vagy egyáltalán nem megoldottak.

A mi rendszerfelügyeletünk:
A rendszerfelügyeletet nem csak az egyes számítógépek javításában látjuk, hanem az egész informatikai rendszerre kiterjedő, átfogó felügyeletet biztosítunk ügyfeleink számára.
Rendszertervezéssel és a feladatok vagy akár egy kiszolgáló gép mappa struktúrájának optimális kialakításával rengeteg időt, energiát, erőforrást spórolhat meg.
Ügyfeleink profiljához segítünk a legolcsóbb és leghatékonyabb szoftverek kiválasztásában.
Ügyfeleink részünkre nem óradíjat, hanem havi fix díjat fizetnek, mely magában foglalja az összes kiszállásunkat, rendelkezésre állásunkat, valamint minden karbantartási és javítási munka díját a szerződésben foglalt berendezésekre.
Szerződéseinkbe integrálva egyszerűbben és olcsóbban kaphat meg szolgáltatásokat – mint például Web tárhely, Email szolgáltatás, Backup tárhely és szolgáltatás, stb. – , mintha ezeket külön szolgáltatóktól venné igénybe.
Rendelkezésre állási időn belül megkezdjük a hiba javítását, lehetőség szerint a javítás idejére cserekészüléket biztosítunk.

Operációs rendszer kompetenciák:
Debian Linux server
Mac OS X / Xserve
Microsoft Windows 2000 / 2003 / 2008 / 2012 / 2016 / 2019 server
Microsoft Windows 3.1 / 98 / XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10