Bemutatkozás

Célunk, hogy több mint 20 éves szakmai tapasztalattal minél több cég informatikai hátterét tegyük megbízhatóvá, rendszerüket könnyen kezelhetővé alakítsuk.
Átgondolt és optimalizált rendszereinket számos kis és középvállalkozás használja az ország és a gazdasági élet különböző területein. 
Sokrétű informatikai munkáinknak köszönhetően felkészültségünket folyamatosan naprakészen tartjuk.
Cégünk költséghatékony megoldást kínál rendszergazdai feladatok ellátására, mivel nem kell teljes munkaidőben informatikus kollégát foglalkoztatnia.
Cégünk problémamegoldás területén kimagaslóan gyors, távsegítség megoldásunkkal akár azonnal is reagálni tudunk felmerülő problémáira interneten keresztül.

Amit nyújtunk:
Komplex informatikai szolgáltatás. Informatikai rendszer tervezése, fejlesztése, karbantartása. 
Úgy gondoljuk, hogy a rendszergazdai szolgáltatás nem ér véget egy – egy hardver elem kicserélésével vagy egy szoftver feltelepítésével. Akár Ön helyett is intézkedünk telekommunikációs szolgáltatóinál (web, email, internet, VOIP). Átvállaljuk a garanciális ügyintézést az informatikai rendszerben meghibásodott eszközök esetén. Lehetőségeinkhez mérten cserealkatrészt / csere eszközt biztosítunk meghibásodás esetén.
Rendszergazdai feladataink keretein belül rendszeresen végzünk hardver karbantartást, szoftver karbantartást, leltárt készítünk az informatikai eszközökről.
Az általunk felügyelt rendszerekről informatikai rendszer leírást, informatikai biztonsági szabályzatot vagy akár katasztrófa elhárítási stratégiát készítünk.